De Corona Camper avonturen

De Corona Camper Avonturen  is een boek over één jaar wonen en werken in een camper door twee creatieve mensen met interesse in natuur, cultuur en eten die zich laten leiden door hun intuïtie. Het boek is behalve een zoektocht naar een nieuw leven, ook een reisboek over Frankrijk, Spanje en Portugal omdat we daar onze tijd doorbrachten en we ons onderdompelende in de culturen ten tijde van de coronacrisis.

Wij, Roy en Lisa, twee creatieve vijftigers, besloten onze grenzen te verleggen en laten ons laten leiden door onze intuïtie. We kochten een oude camper uit 1989, verhuurden ons huis, lieten onze kinderen achter en hadden geen plan, geen spaarpot, geen idee wat ons te wachten stond. Ons doel was het leven te laten gebeuren en te vertrouwen op onze intuïtie. 

Het boek bevat filosofische overwegingen over het leven in een camper en praktische tips. Wat heb je nodig als je wilt reizen, wat moet je loslaten? Welke fouten maakten Lisa en Roy?

We vertrokken op 3 maart 2020. Vanaf dag één liep alles anders dan verwacht. De grootste onverwachte wending was dat tien dagen na hun vertrek het coronavirus na China ook Europa trof. Welke gevolgen dat had, hadden we niet voorzien. We voegden ons naar het lot, lieten ons niet uit het veld slaan.  

We begonnen met het opruimen van oude rommel, letterlijk en figuurlijk. Het vraagt nogal wat om deze stap te maken. Met een oude camper krijg je natuurlijk ook pech waardoor we meerdere keren moesten improviseren, de camper was immers ons huis. Ons huis verhuren bleek ook niet helemaal van een leien dakje te gaan. En dan waren er nog de persoonlijke tragedies, relatieproblemen en familietragedie. We kwamen het allemaal tegen.

Hoe we dat ervoeren en waarom we ondanks dit alles we elke dag als een cadeautje ervoeren lees je in ons boek De Corona Camper Avonturen.

Het boek is geschreven door Lisa en ze neemt je mee op reis door Frankrijk, Spanje en Portugal. Landen die menigeen kent, maar waar we door de corona toch een ander beeld kregen. 

Lees in dit boek hoe wij leefden op vier wielen en hoe we na een jaar wonen in een camper verder gaan.

We leven bij dit schrijven op 31 december 2020, we hebben nog twee maanden te gaan. Het boek is nog niet klaar, ik ben nu op zoek naar een uitgever. Het streven is dat het boek voor de van zomer 2021 in de verkoop gaat. Is het niet linksom, dan wel rechtsom. Want dat is hoe we in het leven staan: Waar een wil is, is een weg

Ben je geinteresseerd in het boek? Schrijf je dan in op de emaillijst. Je ontvangt dan een mail zodra het boek uitgebracht wordt. 

Schrijf je hier in

* indicates required
Email Format