Waar gaat dat heen?

Wonen en trekken in een camper in "het nieuwe normaal"

“Waar gaat dat heen” is een boek over één jaar wonen en werken in een camper door twee creatieve mensen met interesse in natuur, cultuur en eten die zich laten leiden door hun intuïtie. Het boek is behalve een zoektocht naar een nieuw leven, ook een reisboek over Frankrijk, Spanje en Portugal omdat we daar onze tijd doorbrachten en we ons onderdompelende in de culturen ten tijde van de coronacrisis.

Wij, Roy en Lisa, twee creatieve vijftigers, besloten onze grenzen te verleggen en laten ons laten leiden door onze intuïtie. We kochten een oude camper uit 1989, verhuurden ons huis, lieten onze kinderen achter en hadden geen plan, geen spaarpot, geen idee wat ons te wachten stond. Ons doel was het leven te laten gebeuren en te vertrouwen op onze intuïtie. 

Het boek bevat filosofische overwegingen over het leven in een camper en praktische tips. Wat heb je nodig als je wilt reizen, wat moet je loslaten? Welke fouten maakten Lisa en Roy?

We vertrokken op 3 maart 2020. Vanaf dag één liep alles anders dan verwacht. De grootste onverwachte wending was dat tien dagen na hun vertrek het coronavirus na China ook Europa trof. Welke gevolgen dat had, hadden we niet voorzien.  

Het boek beschrijft onze voorbereidingen, de voor- en tegenspoed.  Hoe we omgaan met de corona maatregelen en hoe we samen leefden op zeg maar 10m2.

Het boek is geschreven door Lisa en ze neemt je mee op reis door Frankrijk, Spanje en Portugal. Landen die menigeen kent, maar waar we door de corona toch een ander beeld kregen. Roy maakte tijdens de reis de prachtige illustraties die je in dit boek kunt bewonderen.

Lees in dit boek hoe wij leefden op vier wielen en hoe we na een jaar wonen in een camper verder gaan.

Ben je geïnteresseerd in het boek? Schrijf je dan hieronder in op de emaillijst. Je ontvangt dan eenmalig een mail van de uitgever zodra het boek in september 2021 wordt uitgebracht. 

Schrijf je hier in

* indicates required
Email Format