Ons verhaal

Lees ons volledige verhaal in ons boek

In 'Waar gaat dat heen? - Grenzen verleggen met de camper in coronatijd' gaat Lisa Goudzwaard op pad met haar camper. Dat brengt vele uitdagingen met zich mee, vooral wanneer ook net corona is uitgebroken. Dat levert bijzondere reisverhalen op vol humor, inzicht en levenslessen. Dit reisboek, verrijkt met illustraties, wordt sinds vrijdag 3 september 2021 uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een jaar reizen...en meer

We wisten niet waar we aan begonnen of waar we heen gingen. Eén ding was zeker: We verruilden ons huis voor een fulltime leven in een oude camper. Zonder plan. Dit boek beschrijft ons eerste jaar als camperbewoners waarbij we zowel privé, als technische problemen moesten overwinnen. De corona- maatregelen maakten het niet makkelijker. Het vertrek ten tijde dat het coronavirus net uitbrak, maakte dat we ons leven ervoeren als een computerspelletje waar de poorten achter onze ruggen leken te sluiten. Al deze onverwachte gebeurtenissen lieten ons onze grenzen letterlijk steeds verleggen en en toch voelden we ons vrije geluksvogels. 

Dwaal mee in dit reisboek met humoristische fragmenten, met soms licht filosofische inslag en de prachtige illustraties van Roy van der Horst.

Het beste wat we ooit hebben gedaan!

Het jaar 2020-2021 was best bizar, de komende jaren zal het in deze bijzondere wereld niet anders zijn. Ik blijf schrijven, over reizen, over onze poging tot zelfvoorzienend te leven. De huidige wereld is te gek en te mooi en te bijzonder om niet vast te leggen. Roy zal ook beeldend bezig blijven en ons verrassen met zijn hersenspinsels.
Ons motto is: "Blijf verrast, blijf je verwonderen en vooral heb elkaar lief."
Lisa Goudzwaard
De reizende schrijfster

Lekker lezen en alvast een beetje op reis?