Werken op La Caille

Roy is begonnen met het schilderwerk. Ik heb eergisteren mijn consulten gehad en zit voornamelijk iedere dag achter de computer mijn werk te doen. Het is nu anders hier te zijn dan voorheen. Aan de ene kant meer ontspannen omdat je niet leeft met het idee dat we hier iets van willen maken. We hadden voorheen allemaal plannen en ideeën en die konden dan geen werkelijkheid worden en dat frustreerde. Nu maakt het niet uit. We doen wat we doen, en hoeven niet in de toekomst te denken, alleen het nu.

Aan de andere kant is het meer werk. Maar dan ons eigen werk. Voorheen als we hier waren, hield ik wel mijn consulten, maar daar bleef het dan ook bij. Ik werkte ook iedere dag in de gite of in de tuin. Nu lijkt het wel of we nog moeten landen. Ik ben nog niet echt op la Caille, ik werk, maar voel nog geen behoefte om actief bezig te zijn. Alsof de overgang naar een nieuw leven alle energie vraagt. Het zal vast wel komen. Het is voor nu lastig om een balans te gaan vinden tussen het werk voor mijn bedrijf en het werken hier in de tuin. Want beide vind ik leuk en ik zou het liefst wel tuinieren, maar ik denk niet dat mijn cliënten het daar mee eens zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *